Натискът от страна на западните държави върху Сърбия е постоянен

...
Натискът от страна на западните държави върху Сърбия е постоянен
Коментари Харесай

Песков: Западният натиск върху Сърбия е постоянен и не зависи от ситуацията с Навални

Натискът от страна на западните страни върху Сърбия е непрекъснат и не зависи от обстановката с Алексей Навални, чиято гибел беше оповестена на 16 февруари от Управлението на Федералната работа за осъществяване на наказванията за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг. Това сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти, оповестяват съветски медии.

„ Белград към този момент е непрекъснато под доста мощен напън, това няма нищо общо с нечия гибел “, сподели представител на Кремъл, отговаряйки на въпрос за допустимо усилване на натиска върху Сърбия във връзка със гибелта на Навални.

Помолен да разяснява изказването на сръбския президент Александър Вучич, че връзките на Белград с Москва ще станат по-трудни заради засилен напън, Песков отговори: „ Не знам подтекста на това изказване “.

„ Натискът е непрекъснат, натискът е много невиждан “, добави представителят на Кремъл.

Кремъл счита обвиняванията на Юлия Навалная, че президентът на Руската федерация Владимир Путин е забъркан в гибелта на брачна половинка й Алексей, за " неоснователни и груби “.

" Разбира се, това са безусловно неоснователни, груби обвинявания против президента на Русия “, сподели още Песков.

Песков акцентира, че Путин не е гледал апела на Юлия Навалная, в който разгласи, че ще продължи делото на брачна половинка си.

" Но като се има поради, че Юлия Навалная овдовя безусловно дни по-рано, оставям това без коментар “, добави Песков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР