Натискът, който се излъчва от Овена, започва да намалява и

...
Натискът, който се излъчва от Овена, започва да намалява и
Коментари Харесай

Очаква ви един СПОКОЕН месец Април, Козирози

Натискът, който се излъчва от Овена, стартира да понижава и стартирате да се възползвате от силите, които ви връхлитат, щом пристигна сезонът на Телеца. Със Сатурн наоколо настроението ви е по-примирително. През този месец към момента сте водени от упоритостите си, само че по по-спокоен и спретнат метод. През целия този месец Меркурий ви оказва помощ да извършите равносметка на желанията си. Ретроградният му ход от 22-ри ви предизвиква да се върнете към план, който е останал неуреден. Възползвайте се от опцията да се концентрирайте върху това, което ви харесва или което ви разрешава да употребявате гениите си. Единствената сянка на борда е Марс в Рак, който ще се опита да ви отклони от пътя ви. Как? Като си играе с възприятията ви.

Ежедневната ви работа продължава да ви затруднява. Трябва да вършиме отстъпки и да намирате взаимни отстъпки, с цел да постигнете задачите си. Уви, това стартира да ви изморява съществено. Изведнъж търпението ви става все по-ограничено. Козирози, в случай че към 6-и сте подготвени да избухнете, поемете малко пресен въздух. Така ще избегнете основаването на невиждан спор, който мъчно ще разрешите и който като бонус ще направи живота ви още по-предизвикателен. От финансова позиция се справяте добре, тъй като сте естествено спестовни и отличен управител.

Съвет на месеца: За да ви накарат да вършиме каквото те желаят, хората постоянно си играят с възприятията ви. Променете това като изберете верния миг да реагирате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР