Натиск на застаряващ наследник на Hermès да прекрати благотворителната си

...
Натиск на застаряващ наследник на Hermès да прекрати благотворителната си
Коментари Харесай

Наследникът на Hermès в битка за наследство от 13,2 милиарда долара, за да се откаже от благотворителност и да осинови градинар

Натиск на застаряващ правоприемник на Hermès да приключи благотворителната си фондация и да завещае част от положението си от 13,2 милиарда $ на градинар, който желае да осинови, докара до организация, с цел да оспори странното му решение, съгласно отчет.

Никола Пеуч, 80-годишната черна овца на френското семейство, основало стилната къща, провокира възторг по-рано този месец, като разгласи, че желае да осинови своя 52-годишен градинар - който има две деца с брачна половинка от Испания, както The Post заяви.

Бездетният аскет стартира правосъдно произвеждане, подкрепено от страховит юридически екип, с цел да официализира осиновяването на градинаря, което съставлява решаваща част от преразгледаното му имущество.

Въпреки това благотворителната организация, която той основа през 2011 година, наречена Isocrates Foundation, се бори да спре анулирането на контракта за завещание, заяви Bloomberg в сряда.

„ От правна позиция неочакваното и едностранно отменяне на съглашение за наследяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР