Наталия Симеонова не дефилира от години в родния тв ефир

...
Наталия Симеонова не дефилира от години в родния тв ефир
Коментари Харесай

Наталия Симеонова шокира с признания след години мълчание

Наталия Симеонова не дефилира от години в родния тв ефир и сигурно освен отсъствието й, само че и мълчанието, са провокирали не малко мнения в общественото пространство. Феновете на тв водещата не са спирали да се питат какво се случва с нея и за какво по този начин изчезна.

Факт е, че русокоската не беше давала изявлението най-малко от околните 2 години, само че ето, че уикенда направи изключение за " Тази заран " по bTV, където си разреши непредвидени откровения.

Както е добре известно, от година и половина водещата на " Море от обич "  живее във Флорида със брачна половинка си, музикантът Денис Ризов, с който преди години се разделиха, само че по този начин и не са се развеждали.

" По-спокойно от всеки път е моето море от обич в този момент. Отчиташ грешките си, искаш амнистия и продължаваш напред ", сподели Наталия за връзките им сега. И посочи, че Денис е елементарен за контактуване и даже караниците им били доста къси в този момент. Според нея тайната на сполучливата връзка се крие в това в нея да има " и възходи, и падения, и кавги, и сдобрявания. "

Тв водещата, която преди време около предаването е получавала по към 7000 писма седмично, не пропусна и да се похвали с щерка си Виктория, която неотдавна се дипломира. " Надмина моите упования! ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР