Наталия Кобилкина съвсем се разпищоли. Досега рускинята само говореше за

...
Наталия Кобилкина съвсем се разпищоли. Досега рускинята само говореше за
Коментари Харесай

Кобилкина съвсем се разпищоли

Наталия Кобилкина напълно се разпищоли. Досега рускинята единствено говореше за секс, а в този момент към този момент е почнала да си прави фотосесии, на които наподобява на актриса във филм за възрастни. Преди дни тя разгласява провокативен кадър, за който театралничи, облечена в изцяло транспарантно черно боди и по жартиери.

Позата, в която е застанала, прикрива зърната на гърдите й, само че все пак фотографията подхожда повече на порно звезда в сравнение с сериозна дама, която се занимава с логика на психиката и бизнес. Оказва се, че това е реклама към нов курс на рускинята – „ Как да станеш секс магнит ”, написа „ Уикенд “.

Под фотографията незабавно заваляха мнения на загорели мъже, които Наталия не си направи труда да изтрие. Не липсваха и такива, които я приканиха да почита повече мъжа си. Тях Кобилкина отминава с усмивка, тъй като този вид държание й носи клиенти и пари. Не е ясно обаче какво ще каже дребният й наследник един ден, когато порасне и види какви фотоси е разгласила майка му в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР