Наталия Бочкарьова, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска

...
Наталия Бочкарьова, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска
Коментари Харесай

Намериха мъртва дъщерята на приближен до Путин

Наталия Бочкарьова, бизнесдама и щерка на някогашния губернатор на Пензенска област, е открита мъртва в жилището си в центъра на Москва, съобщи организация ТАСС, които цитират службите за незабавна помощ.

" Портиерката на жилищната сграда се е свързала със службите предходния ден, с цел да заяви, че Наталия Бочкарьова не отваря вратата на жилището си. Преди това Бочкарьова се оплаквала от здравословни проблеми. Властите разбиват вратата и намират бизнесдамата мъртва ", споделя комшия пред ТАСС, представен от Нова тв.

По тялото на Бочкарьова не са открити следи от насилствена гибел. Точната причина за гибелта ще бъде открита по време на съдебно-медицинската експертиза.

" По предварителни данни, гибелта може да е настъпила в резултат на остра сърдечна непълнота ", допълнил представител на службата за незабавна помощ.

Наталия Бочкарьова е щерка на някогашния губернатор на Пензенска област Василий Бочкарьов. Притежавала е дялове в хлебопроизводителни и дървопреработвателни предприятия. В последно време е живяла в Москва.

През 2021 година медиите писаха, че Бочкарьова дала 16 млн. рубли на измамници, които дали обещание да решат персоналните ѝ проблеми.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР