Натали Трифонова показа специално отношение към Фики Стораро! Дали не се

...
Натали Трифонова показа специално отношение към Фики Стораро!
Дали не се
Коментари Харесай

Фики Стораро изневерява на жена си с Натали Трифонова?

Натали Трифонова сподели особено отношение към Фики Стораро!
Дали не се заражда нова световна двойка. Това си задават всички фенове на bTV след днешното посещение на Фикрет Стораро в предаването COOLt.



Водещата Натали Трифонова сподели, че харесва много артиста и не спря да го разпитва за проектите му в бъдеще. Тя остана възхитена от осъществяването му на ария на Стиви Уондър.

Натали е свободна жена сега. Тя е без гадже и се приказва, че се е отдала на любовни завършения и не мисли за съществено обвързване.

Затова една възможна заигравка с Фики би била добре пристигнала и за двамата. Той е женен, само че за него се приказва, че е изневерявал на брачната половинка си нееднократно.

Освен всичко друго Трифонова към този момент е потвърдила, че си пада по турци. Последната й сериозна връзка беше с Доан Хасан. Фики е от ромски генезис, само че от турските роми.

Женкарството е наследствено при семейство Стораро. Бащата Тони е изневерявал на жена си неведнъж и даже не го крие. Синовете му Фикрет и Емрах също са много сластни и обичат да забиват дами по заведенията.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР