Натали Трифонова почива като принцеса на един от най-популярните сред

...
Натали Трифонова почива като принцеса на един от най-популярните сред
Коментари Харесай

Натали Трифонова спи на Санторини за 2 бона на нощ

Натали Трифонова почива като принцеса на един от най-популярните измежду туристите гръцки острови-Санторини. Русата синоптичка е настанена в първокласна вила със личен басейн и невероятна панорама към морето в най-луксозната част на острова. Иа се намира в най-северната точка на Санторини и предлага на туристите освен баровски заведения и магазиниq и само че и чудноват залез.



Стотици се събират всеки ден да го гледат и улиците на селцето безусловно отесняват, само че Трифонова няма този проблем. Тя разполага с голяма тераса, на която може да гледа до насита по какъв начин слънцето потъва във водите.



Цените в най-натоварения сезон сега потеглят от хилядарка на нощ, само че екстрите в стаите могат да вдигнат цената до три бона.



Трифонова не разкрива дали е на острова с приятеля си, който е сполучлив предприемач и може да си разреши сходни капризи.



Докато Натали релаксира, Боби Лазаров през днешния ден за първи път оповестява прогнозата за времето по Би Ти Ви. Злобни сътрудници се майтапят, че особено за него студиото е разширено, тъй като в предходното голямата му фигура щеше да закрива картата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР