Натали Трифонова е сред най-атрактивните синоптички на екрана. Русокосата красавица

...
Натали Трифонова е сред най-атрактивните синоптички на екрана. Русокосата красавица
Коментари Харесай

Майката на Натали Трифонова в кома след адска катастрофа в Гърция!

Натали Трифонова е измежду най-атрактивните синоптички на екрана. Русокосата хубавица се разминала като по знамение със гибелта след адска злополука на остров Миконос.

Тежкият случай се случил по време на почивката й в Гърция. На която била съпроводена от красивата си майка. Дамите решили да се насладят на рисково наслаждение като си наели АТВ.

С което да прегледат хубостите, които се откриват към Средиземно море.

За секунди обаче животът им се обърнал на 180 градуса. Блъснали се в мотор летящ с гневна скорост и това поставило завършек на лятната им отмора.

След челния удар Натали разкрила майка си в несвяст. Тя лежала в безсъзнание и минутите до момента в който дойде колата за спешна помощ на синоптичката й се видели цяла безкрайност.

Красавицата реагирала стремително и незабавно повикала незабавна помощ. После позвънила на баба си, която е доктор и я попитала какво да прави. За нейно благополучие докторите се справили съвършено и извадили майка й от клопката на гибелта.

Натали споделя, че след злополуката се чувствала радикално изменена. Стеснила кръга на познати и другари след връщането си в родината. Не можела да си показа по какъв начин би живяла без майка си, предават от retro.bg.

Двете дами имат доста мощна връзка зад която се крие друга персонална покруса. На времето Трифонова била зарязана от татко си, който изоставил фамилията си когато тя била едвам на 10 години. Заминал в чужбина на гурбет и до ден сегашен тя не поддържа връзка с него.

Майка й сама я отгледала. След раздялата с някогашния си брачен партньор се преместила в столицата от Велико Търново и там се утвърдила като сполучлив ортодонт. 49-годишната Ванина и Натали през днешния ден наподобяват като две сестри, безапелационни са техните близки.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР