Натали Портман ще е първата жена, размахваща чука на Тор,

...
Натали Портман ще е първата жена, размахваща чука на Тор,
Коментари Харесай

Натали Портман ще е Тор в пола

Натали Портман ще е първата жена, размахваща чука на Тор, Махершала Али ще замести Уесли Снайпс в нова версия на " Блейд ", а Анджелина Джоли и Салма Хайек ще се появят във " Вечните " (The Eternals).

Това единствено част от новините, които Marvel Studios сътвори в събота в Сан Диего на конференцията Comic-Con. Собственост на колоса " Уолт Дисни " (Walt Disney), студиото показа какво ще пусне на екран в идващите две години. Това стана часове преди да бъде публично оповестено, че с общо над 2.79 милиарда $ " Отмъстителите: Краят " е надминал абсолютния международен връх за доходи на " Аватар ".

Близо 6500 въодушевени почитатели в публиката приветстваха и появяването на Скарлет Йохансон, която след няколко участия в поддържащи функции в " Железния човек " и " Отмъстителите " получава основна роля в " Черната вдовица ". След като в няколко кино лентата игра Джейн Фостър, приятелката на Тор (Крис Хемсуърт), Натали Портман също е с основна роля в Thor: Love and Thunder.

Доктор Стрейндж сесдобива с обособен филм Doctor Strange in the Multiverse of Madness, който режисьорът Скот Дериксън разказа като " първият заплашителен филм във вселената на " Марвел ". Китайският артист Тони Люн получата основната роля в " Шанг-чи и легендата за десетте пръстена " (Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings) с първия супергерой от азиатски генезис.

Новите заглавия за така наречен Четвърта фаза от киновселената на " Марвел " (Marvel Cinematic Universe или MCU), чието създаване стартира през 2008 година с " Железния човек " и до през днешния ден е донесло на компанията над 22 милиарда $.

 Натали Портман ще е Тор в пола
© Associated Press

В The Eternals Джоли Хайек и Ричард Мадън ще опишат през ноември 2020 година история за притежаващи свръхсили безсмъртни извънземни, които наподобяват на хора.

Времето на събитието в Сан Диего не стигна за всичко и Кевин Фийг, президентът на Marvel Studios, единствено удостовери, че се задават продължения на " Фантастичната четворка ", " Черната пантера " и " Капитан Америка ", както и телевизионни сериали Loki и Hawkeye, по които работят на практика същите екипи, които снимат филмите за огромния екран.

Още преди тази лавина от заглавия за идващите 24 месеца в кино средите се чуват от ден на ден рецензии за това, че " Уолт Дисни " се е трансформирал в непостижим с каквото и да е друга на пазара колос, събиращ милиарди долари от феновете всяка година, само че също по този начин и губещ усета си за иновативност за сметка на привидно безпределно комерсиализиране на сполучливи модели, учредени на комикс герои.

 Натали Портман ще е Тор в пола
© Associated Press
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР