Настроените протурски политически партии никога не са работили в интерес

...
Настроените протурски политически партии никога не са работили в интерес
Коментари Харесай

ВМРО: Местан е заплаха за националната сигурност

" Настроените протурски политически партии в никакъв случай не са работили в полза на България. "
Това се показва в мнение на Вътрешна македонска революционна организация във връзка формалното искане от страна на Лютви Местан България да признае турско малцинство. Припомняме, това стана на 30 октомври, понеделник.

 Местан желае признание на турското малцинство
Местан желае признание на турското малцинство

След като в Албания 50 000 българи са приети за национално малцинство

Според Вътрешна македонска революционна организация точно Местан като водач на Движение за права и свободи е наложил потреблението на езика на омразата в обществото ни. Този език към този момент се материализирал и съществено застрашавал националната сигурност на страната, сочат още националистите.

Според Вътрешна македонска революционна организация настояването на Местан е опит за фракционизъм и за втълпяване на чуждодържавни полезности. Лидерът на ДОСТ желал да внуши на част от народа на една суверенна страна, че принадлежи към друга такава. Според Вътрешна македонска революционна организация това е държавна измяна.

Националистите изясняват и че България от дълго време е подхванала всички конституционни и законови благоприятни условия за изява на съзнанието, за обучение на майчин език и за свободно изповядване на вяра. " Българската конституционна и правна уредба не познава малцинствата и за това сравненията с уредбата в други страни са нелепи ", настояват от Вътрешна македонска революционна организация.

 Местан се оплака от нарушени права
Местан се оплака от нарушени права

Турското малцинство у нас - факт

Войводите приканват тази тематика да влезе в дневния ред на прокуратурата. Те желаят основният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира, " защото през днешния ден в народен ефир Лютви Местан наруши Конституцията на Република България, като намерено пропагандира за разделяне на обществото на набожен принцип ... Местан даже изрази неуместното изказване, че всички мюсюлмани в България са етнически турци ".

Вътрешна македонска революционна организация упорстват и партията ДОСТ да бъде по-обстойно тествана - от къде се финансира. Националистите желаят и държавните служби да покачат степента си на сигурност, тъй като протурските партии у нас организирали антибългарски политики и процеси , " които могат да засенчат зверството на гара Буново ".

 Обществена загадка е, че Турция оказва помощ на ДОСТ, уверени Патриотите
Обществена загадка е, че Турция оказва помощ на ДОСТ, уверени Патриотите

Трябва да се ревизира от кое място се финансира партията

Вътрешна македонска революционна организация осъди и пребиването на българин на граничния пункт " Лесово " от турски граничари, навлезли на българска територия. Според войводите това е провокация и проява на неуважение суверенитета на страната ни.

 Няма опрощение за грубостта на турския граничар съгласно Министерство на вътрешните работи шефа
Няма опрощение за грубостта на турския граничар съгласно Министерство на вътрешните работи шефа

Турските митничари се страхували от уволняване и по тази причина набили българина
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР