Настроението след финала беше просто невероятно. Това, която усетих беше

...
Настроението след финала беше просто невероятно. Това, която усетих беше
Коментари Харесай

Празник на футбола в Катар: Най-резултатното световно в историята

Настроението след финала беше просто необикновено. Това, която усетих беше близо до това, което усетих през 1994 година в България.

Това сподели Нина Василева, която от дълги години живее в Доха.

Всички се радваха. Повечето локални подкрепяха аржентинския тим. Финалът съответства с националния празник на Катар, който също се празнува доста охолно.

Някои от стадионите ще бъдат демонтирани и дарени на някои от разрастващите се страни. Някои ще останат да се употребяват, тъй като в Катар през идната година следва азиатското състезание по футбол.

Доха се изпълни с туристи. Тя беше безусловно изменена. Доха по принцип е доста спокойна, а в този момент имаше ужасно доста хора. Чувам отзивите от хората, че с доста удовлетворени от това, което са видели.

За сметка на всички кавги, футболът компенсира това международно, пък разяснява в студиото на Euronews Bulgaria цифровият ни редактор Николай Облаков. Със сигурност това е най-резултатното състезание в историята. Снощи стана това, тъй като имаше съмнение дали ще успее. Нивото на футбола беше относително високо, като играчите дойдоха във форма, действително, тъй като е в края на годината, а не през лятото, когато са свършили всички шампионати.

Със сигурност финалът ще се помни – най-великият край на международни шампионати, което го прави най-великия край изобщо.

Аржентина играха доста отборно и с дух, което компенсира това, че мнго от играчите имат по-лимитирани футболни качества. Франция може да се сърди единствено на себе си, защото през две трети от мача действително не игра.

Вижте задачите изявленията във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР