Настроението на олимпийския шампион по фигурно пързаляне при танцовите двойки

...
Настроението на олимпийския шампион по фигурно пързаляне при танцовите двойки
Коментари Харесай

Появи се нова информация за състоянието на Роман Костомаров

Настроението на олимпийския първенец по фигурно пързаляне при танцовите двойки от Торино 2006 Роман Костомаров, който от началото на януари е в болница, е изменчиво, само че той няма меланхолия, заяви за ТАСС източник от лечебното заведение.

" Подготовката за протезиране е в ход, към този момент са осъществени интервенции на краката, тече стадий на укрепване. Що се отнася до ръцете, предстоят още редица подготвителни процедури и следващо укрепване. Нормално е да има промени в настроението му, въпреки всичко той е в болничното заведение от повече от четири месеца. Но няма меланхолия, всичко е наред ", сподели източникът.
 Роман Костомаров с прочувствено послание към почитателите си след ампутациите Роман Костомаров с прочувствено послание към почитателите си след ампутациите
На 10 януари Костомаров беше признат в реанимация с пневмония. В продължение на две седмици беше подложен на апаратно дишане, вследствие на което кръвта се насищаше с О2. В началото на февруари той претърпя ампутация на стъпалото на един крайник и няколко пръста на ръцете. На 20 февруари стана известно, че фигуристът има конвулсия на мозъчните съдове, само че лекарите бързо се оправиха със обстановката.
 Роман Костомаров прави възстановителни извършения, липсва му дома Роман Костомаров прави възстановителни извършения, липсва му дома
46-годишният Костомаров завоюва златен орден дружно с Татяна Навка при танцовите двойки на зимните олимпийски игри в Торино 2002. Двамата са още двукратни международни и трикратни европейски първенци по фигурно пързаляне, както и спечелили във финала на сериите Гран При.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР