Настроени сте на романтична вълна? Нормално е, все пак най-романтичният

...
Настроени сте на романтична вълна? Нормално е, все пак най-романтичният
Коментари Харесай

Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023

Настроени сте на сантиментална вълна? Нормално е, въпреки всичко най-романтичният ден от годината е на следващия ден и какъв по-добър метод да се подготвиш за него, от това да прочетеш нашия специфичен хороскоп за Свети Валентин!

Независимо дали си обвързана, към момента очакваш огромната обич или се чудиш дали въобще да отбележиш празника, би трябвало да запомниш, че на Свети Валентин не честваме единствено пеперудите в стомаха и любовните тръпки, а и онази любов, която всички имаме в животите си - към фамилията, приятелите и шоколада, несъмнено.

Без значение какъв е любовният ти статус на 14-ти февруари - постоянно има какво да празнуваш!

Самият Свети Валентин няма нищо общо с астрологията, само че датата 14-ти февруари се намира в сезона на Водолея. Въздушният знак ни подтиква да бъдем по-освободени. Луната пък е в знака на Стрелеца, което ни прави спонтанни и ускорява желанието ни за завършения. Венера, планетата на любовта, е в една позиция с фантазьора Нептун, което е еднакво на същинска епична любовна приказка. Цялата тази цялост от небесни позиции прави 14-ти февруари съвършен ден за романтика, обич и оптимизъм!

Ето и какво може да чака всяка зодия от Свети Валентин:
 Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023  Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023  Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023  Големият любовен хороскоп за Свети Валентин 2023
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР