Настояваме за официално обяснение и решително осъждане на престъпните изявления

...
Настояваме за официално обяснение и решително осъждане на престъпните изявления
Коментари Харесай

Американски сенатор призова за убийство на Путин

Настояваме за публично пояснение и уверено наказание на незаконните изказвания на този американец, сподели съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов
Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм от Южна Каролина прикани за ликвидиране на съветския президент Владимир Путин.

Това се случи в телевизионно изявление на Fox. Поводът беше среднощната престрелка сред военни в Запорожската атомна електроцентрала.

„ Има ли Брут в Русия? Има ли по-успешен полковник Щауфенберг в съветската войска? Единственият метод това да свърши е някой в Русия да отстрани този човек. Ще направиш страхотна услуга на страната си - и на света “, сподели Линдзи Греъм.

— Lindsey Graham (@LindseyGrahamSC)

Последва реакция на съветското посолство в Съединени американски щати, съгласно което този акт е равностоен на закононарушение. Оттам желаеха публично пояснение от Съединени американски щати. Това бе обявено от съветския дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, чийто коментар беше оповестен във Фейсбук.

„ Съдбата на Съединените щати е застрашена с такива безотговорни и непрофесионални политици отпред. Настояваме за публично пояснение и уверено наказание на незаконните изказвания на този американец “, сподели той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР