Настоящият зам.-министър на вътрешните работи Красимир Ципов се завръща в

...
Настоящият зам.-министър на вътрешните работи Красимир Ципов се завръща в
Коментари Харесай

ГЕРБ търси депутат и вероятно ще го вземе от МВР

Настоящият зам.-министър на вътрешните работи Красимир Ципов се завръща в Народното събрание като народен представител от ГЕРБ. Той е идващият в листата на ръководещата партия след Снежана Дукова, която умря след дълго боледуване.

Централната изборна комисия (ЦИК) към този момент разгласи Ципов за народен представител, само че той разяснява пред Нова тв, че още не е решил дали да напусне Министерство на вътрешните работи. Той има право може да откаже да стане депутат, с цел да резервира мястото си на зам.-министър, само че това наподобява по-малко вероятен вид, научи Mediapool.

Ципов, който е правист по обучение, е депутат на ГЕРБ още от първия мандат и има опит в парламентарната работа. На последните избори обаче не влезе в Народното събрание и стана зам.-министър на вътрешните работи.

Той бе на същата служба и когато вътрешен министър бе Румяна Бъчварова, която до неотдавна бе началник на кабинета на Борисов преди да замине за дипломат в Израел.

Настоящият министър на вътрешните работи Младен Маринов отклони журналистически въпрос в четвъртък дали заместникът му ще напусне поста си и ще се върне в Народното събрание: " Към момента Красимир Ципов е заместник-министър на вътрешните работи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР