Настоящият селекционер на испанския национален отбор по баскетбол Серджо Скариоло

...
Настоящият селекционер на испанския национален отбор по баскетбол Серджо Скариоло
Коментари Харесай

Селекционерът на Испания обмисля предложение за нов договор

Настоящият селекционер на испанския народен тим по баскетбол Серджо Скариоло има предложение за възобновяване на контракта си до 2024 година от Испанската федерация. 59-годишният ментор на " ла хала " показа мнението си за предлагането във видео онлайн посредством обществената мрежа " Туитър ".

" Сърцето ми споделя " да ". Без подозрение и по доста аргументи. Особено откакто се усещам добре там, където се намирам. С хората на паркета, отвън и към него. Но това са значими решения, те включват дълъг ангажимент във времето и постоянно би трябвало да намерите синергия от повече от една страна ", сподели Скариоло.

" Ако зависи от мен, бих се радвал да продължа. Но би трябвало да разсъждаваме за фамилията. Семейството е това, за което жертвах най-вече в продължение на доста години поради това, че стоях толкоз малко време вкъщи. И аз би трябвало да реализира съглашение и с Торонто Раптърс, добави още заемащият позицията помощник треньор в Раптърс.

Настоящият контракт на Скариоло изтича след края на Олимпийските игри в Токио, които обаче ще се проведат идващото лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР