Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви в четвъртък намерението

...
Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви в четвъртък намерението
Коментари Харесай

Тръмп ще съди 5 щата, в които Байдън води

Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи в четвъртък желанието си да заведе каузи против управляващите на всички щати, където неговият противник Джоузеф Байдън неотдавна стартира да води по време на преброяването на гласовете на президентските избори.
" Ще заведем каузи против всички щати, където Байдън неотдавна стартира да води, за подправяне на резултатите от гласуването и измами при избори на щатско равнище. Доказателства има доста - просто проверете медиите ", написа Тръмп на страницата си в Twitter.
Преди това с искане за прекъсване на обработката на бюлетините в Джорджия, както и в Пенсилвания и Мичиган. Телевизионната компания CNN заяви, цитирайки източници, че централата на републиканеца е подготвена да изиска наново броене в Джорджия, в случай че загуби в щата.
Републиканските представители също обявиха, че ще изискат ново броене в Уисконсин. Според Фокс нюз републиканската централа също възнамерява да оспори хипотетичните нередности на изборите в Невада.
Междувременно арбитър в Мичиган отхвърли иск на щаба на Тръмп, подаден за да спре преброяването на гласовете в щата, съобщи Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР