Настоящият месец февруари предложи няколко отличителни дати – 02.02.2022, 20.02.2022

...
Настоящият месец февруари предложи няколко отличителни дати – 02.02.2022, 20.02.2022
Коментари Харесай

22.02.2022 – какво е специалното на днешния ден?

Настоящият месец февруари предложи няколко отличителни дати – 02.02.2022, 20.02.2022 и 22.02.2022. Всички те съдържат голям брой повторения на цифрата 2, което несъмнено не е инцидентно. Какво значи днешния ден и за какво той е специфичен?

22.02.2022 , вторник или казано по различен метод – вторият ден от седмицата. Този факт от струпване на двойки провокира огромно неспокойствие в хората, които се интересуват от смисъла на цифрите. В нумерологията цифрата 2 се свързва както с интуицията и чувствителността, по този начин и със силата, която идва от взаимоотношението и съдействието с другите.

22 е по-мощно от 2, защото двете двойки една до друга се смятат за основно число . Днешният ден съдържа в себе си две повторения на основното число 22, тъй че несъмнено е специфичен. Поредиците от идентични цифри (обикновено три или четири) са известни още като благ цифри и за вярващите – метод по-висшите сили да споделят с нас хората.

Използвайте силата на днешния ден и напишете своите планове на лист . За какво мечтаете? Какво желаете да постигнете в живота си? Какво желаете да измененията? Можете също по този начин да извършите нещо прелестно за себе си или пък да опитате нещо ново. Сами изберете по какъв метод ще прекарате този специфичен ден. За да се възползвате оптимално от специфичната сила на 22.02.2022, фокусирайте се върху това, което желаете .

 Добави изложение

От астрологична позиция, през днешния ден Слънцето се намира в Риби, Луната в Скорпион, Юпитер също е в знака на Риби. Комбинацията от водни знаци покачва интуицията и чувствителността. Позволете си да усетите своите страсти и не бягайте от тях . „ Чуйте “ какво ви споделят вашите усеща на днешния ден.

Повтарянето на цифрата 2 още е знак за баланс, религия и започване на нов цикъл . Приемете този ден като началото на по-добрия живот, който желаете да живеете. Днес ще усетите повече сила и мотивация да тръгнете в посоката, която в действителност желаете. Също по този начин обърнете внимание на салдото сред своето схващане и своето подсъзнание – сред това, което смятате, че сте и това, което е вашата сенчеста страна.

Не губете религия, тъй като единствено с нейна помощ ще можете да се възползвате оптимално от новите благоприятни условия. Ако имате време, отделете час, в който да релаксирате, да напишете на лист своите планове и да се свържете по-добре със себе си.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР