Настоящият американски президент Доналд Тръмп обвини демократите в намеса в

...
Настоящият американски президент Доналд Тръмп обвини демократите в намеса в
Коментари Харесай

Тръмп се счита за победител съгласно гласове, които той вижда като законни

Настоящият американски президент Доналд Тръмп упрекна демократите в интервенция в изборите посредством " лъжливи анкети и изследвания ", съобщи БГНЕС.
Тръмп съобщи на конференция в Белия дом, че е спечелил президентските избори, в случай че се регистрират единствено " законните гласове ".
 Още не е ясно кой е новият президент на Съединени американски щати, само че Байдън наподобява с повече шансове Още не е ясно кой е новият президент на Съединени американски щати, само че Байдън наподобява с повече шансове
Напълно предстоящо с оглед предварителните прогнози и упования, изборите за нов президент на Съединени американски щати към момента не са решени - най-много поради...
" Ако преброите законните гласове, тогава аз елементарно спечелвам. Ако преброите противозаконните гласове, те /демократите/, може да се опитат да откраднат изборите от нас. Това се случва, в случай че преброите гласовете, които са пристигнали със забавяне ", сподели Тръмп.
Тръмп упрекна Демократическата партия на Съединени американски щати, че се е намесила в изборите посредством " лъжливи анкети ", с цел да обезсърчи републиканците да гласоподават.
Тръмп съобщи, че неговият екип е почнал „ голямо количество правосъдни разногласия “, с цел да се опълчи на това, което той назовава „ корупция “ на демократите, макар че няколко чиновници в щатите, от които зависи борбата за президентския пост, където към момента се броят гласовете, опазиха коректността на вота.
Все още се чакат резултатите от Джорджия, Невада и Пенсилвания. Но съгласно Fox News - горе-долу единствената огромна телевизия, която Тръмп не афишира за " подправена ", Джо Байдън към този момент е настигнал Тръмп в Джорджия.  Според телевизионния канал в този момент и двамата претенденти получават почти по 49,4% от гласовете. Тръмп води пред Байдън единствено с 3635 гласа. След броене на 99% от гласовете сред претендентите, имаше минимална разлика от 12,7 хиляди гласа: Доналд Тръмп имаше 49,5%, а Джо Байдън - 49,3%.
Джорджия, с 16 електорални гласа, е един от четирите щата, които могат да решат крайния резултат от президентските избори в Съединени американски щати.
 Доналд Тръмп загуби делото за обжалване в Джорджия Доналд Тръмп загуби делото за обжалване в Джорджия
Предизборният щаб на президента и претендент на Републиканската партия Доналд Тръмп загуби първо дело за оборване на резултатите от избо...
Проблеми с броенето
Пощенската работа на Съединени американски щати не съумя да достави в точния момент над 150 000 бюлетини, изпратени по този метод до изборните секции преди края на гласуването на 3 ноември. Това заяви The Washington Post, цитирайки данни на пощенската работа.
Според вестника, повече от 12 000 от тези бюлетини са в петте щата, където името на спечелилия в президентската конкуренция към момента не е несъмнено. Медията отбелязва, че броят на бюлетините, които не са доставени в точния момент, евентуално ще пораства. Бюлетините, доставени след 3 ноември, могат да бъдат преброени или оповестени за невалидни според от локалните закони.
Американският президент Доналд Тръмп неведнъж подлага на критика метода на гласоподаване по пощата през последните месеци. Според него този способ не разрешава тъкмо и бързо обобщаване на резултатите от гласуването. Републиканецът изясни, че има поради на първо място опасността от огромна машинация и подправяне на бюлетини, гласоподаване от " мъртви души ", както и лица, които нямат право да вземат участие в избори. Тръмп сподели още, че гласуването по пощата прави идните избори уязвими за непозната интервенция.
В Съединените щати пощенската работа е на процедура самостоятелна организация в границите на федералното държавно управление. В продължение на 13 следващи години бюджетът ѝ е с недостиг от към 80 милиарда $.
 Тръмп ще съди 5 щата, в които Байдън води Тръмп ще съди 5 щата, в които Байдън води
Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи в четвъртък желанието си да заведе каузи против управляващите на всички щати, където неговият...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР