Настоящите времена са свободни и всеки може да бъде такъв,

...
Настоящите времена са свободни и всеки може да бъде такъв,
Коментари Харесай

MILF-ка сте и искате по-млад мъж? Ето как да го свалите

Настоящите времена са свободни и всеки може да бъде подобен, какъвто си пожелае. Това се отнася както за външния тип, по този начин и за всяка област от живота ни – работа, кариера, взаимоотношения. Ако нямате сътрудник и сте достигнали миг, в който хората на вашата възраст ви се костват скучни, може би би трябвало да си потърсите по-млад сателит. Ето за какво в идващите редове ви предлагаме няколко скъпи съвета, които ще ви оказват помощ, в случай че желаете да съблазните по-млад мъж.

Ето ги и тях:

Не изтъквайте постоянно разликата във възрастта

Въпреки че няма нищо неприятно в разискването на разликата във възрастта във връзката ви, пробвайте се това да не е съществена тематика на диалозите ви, когато сте дружно. Това може да накара по-младия ви сътрудник да се почувства неловко, да се тормози от вас и даже по този метод вие можете да се злепоставите. Ако не можете да спрете да мислите за разликата във възрастта, запитайте се дали в действителност желаете тази връзка и подготвени ли сте да я имате. Може би " казусът " не е в годините, а във вашата визия за това по какъв начин би трябвало да се случват нещата. Опитайте се да споделите с ваши близки другари повече детайлности по отношение на обстановката и вижте какво биха ви посъветвали. Ако не можете да се справите сами, потърсете помощ от терапевт.

Не се опасявайте да покажете увереността си

Едно от най-привлекателните качества, които притежавате, когато сте на 40 или повече години, е вашата убеденост. Вие знаете кои сте, какво желаете и не се страхувате да го покажете. Тази зрялост и самонадеяност постоянно играят огромна роля за привличането на по-млад мъж. Според доктор Пол Хокемайер (лицензиран сватбен и фамилен терапевт): " Жените на 40 години нормално познават себе си по-добре, а това ги кара да се усещат по-уверени и по-добре в личната си кожа ". Употребявайте това във ваша изгода и не се тормозете да заявите себе си.

Не му казвайте, че би трябвало да порасне

Ако сте мощно привлечени от този човек и се срещате от известно време, може би усещате, че можете да му се доверите и да му дадете съвет. Но не забравяйте, че има тънка граница сред насърчаването на личностното израстване и непрекъснатото натякване, че евентуалният ви сътрудник би трябвало да " порасне ". Ако желаете да му предложите да опита нещо ново или да провокира себе си по някакъв метод, първо му засвидетелствайте почитание. Вместо да кажете: " Трябва да пораснеш " ; кажете – " Мисля, че това може да е чудесна опция за теб ". Ако с течение на времето почувствате, че сътрудникът ви не поема отговорност за себе си, може би е време да извършите крачка обратно във връзката. Не се опитвайте да поемате надзор или отговорност за неговите избори и решения.

Учете се един от различен

Разликата във възрастта носи неповторимо преимущество: разнообразни гледни точки и опит. Това предлага отлична опция за взаимно израстване. Уважавайте уроците и прозренията, до които всеки от вас доближава. Докато вие можете да бъдете по-мъдри, с помощта на житейския си опит, сътрудникът ви може да ви покаже нова вероятност. Такова взаимоотношение освен предизвиква персоналното израстване, само че и подхранва взаимното почитание, а това е крайъгълен камък във всяка сполучлива връзка. Затова показвайте на вашия евентуален сътрудник, че вие нямате нищо срещу да се учите и да се развивате дружно.

Прекарвайте повече време с неговите другари

Един от най-хубавите способи да преодолеете разликата във възрастта е да прекарвате повече време с неговите другари. Общуването с околните до колегата ви хора ще ви помогне да опознаете по-добре неговата просвета, ползи и полезности. Освен това ще ви разреши да видите по какъв начин той се държи с други хора и дали можете да си паснете с приятелите му. Дайте си време и в случай че връзката ви е сериозна, тогава можете вие да го визиите на вашето семейство и той вас – на неговото.

Обсъдете в каква посока желаете да поеме връзката ви

Разликата във възрастта може да значи, че вие имате разнообразни житейски полезности. Ето за какво разискването на вашите цели и упования във връзката е от значително значение. Обсъдете какво желаете и двамата от взаимоотношенията си и всевъзможни други упования или потребности, каквито имате. Ако сте зряла жена, сигурно не бихте желали да си губите времето. Помислете и обсъдете дали желаете единствено да се забавлявате дружно или пък усещате, че връзката ви може да поеме в по-сериозна посока. Това ще ви защищити от доста бъдещи недоразумения.

източник: az-jenata.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР