Настоящето конзолно поколение е на пазара вече две години, но

...
Настоящето конзолно поколение е на пазара вече две години, но
Коментари Харесай

Criterion обясниха защо Need for Speed Unbound излиза само за настоящето конзолно поколение

Настоящето конзолно потомство е на пазара към този момент две години, само че доста разработчици не изоставят притежателите на PlayStation 4 и Xbox One. Criterion обаче не са от тях и си има съответна причина за това. За решението да не разгласяват Need for Speed Unbound за предходното потомство конзоли споделя в изявление за Traxxion изпълнителният продуцент в студиото Киъран Криминс. Вероятно сте се досетили и главния претекст на Criterion да създадат това: „ да доставят допустимо най-хубавото прекарване, възползвайки се от най-новите технологии “. Колкото и клиширано да звучи, точно този претекст бива бележит от Криминс.

„ Не, че не искахме. Но преглеждайки нещата, които можехме да реализираме на днешните конзоли спрямо предходните, видяхме, че те са толкоз по-добри и нямахме избор. Искахме да реализираме дори повече от това. Просто искахме да доставим допустимо най-хубавото прекарване, до което биха могли да се допрян играчите “.

Рос Макгрегър от Traxxion напомня, че през последните три години светът претърпя не една и две стихии, COVID-19, дефицит на основни съставни елементи за софтуерната промишленост и проблеми с веригите за доставка, война. Това, съгласно него е и да се удължи виталния цикъл на старите конзоли: доста разработчици просто са нямали обезпечен достъп до новите. Не подобен е случая с Criterion и сътрудниците им от Electronic Arts. Криминс продължава. „ Да играеш в 4K и с 60fps, с HDR – безусловно необикновено рейсинг прекарване. С новата физична система, новите контроли, резултати и графики. Чувствам, че всеки, който почне да играе ще разбере изцяло повода за избора ни “.

Need for Speed Unbound към този момент е на пазара за платформите на PS5, Xbox Series X|S и лични компютри.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР