Настинката и грипът обикновено протичат и се подобряват в рамките

...
Настинката и грипът обикновено протичат и се подобряват в рамките
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да подценяваме настинката и грипа

Настинката и грипът нормално протичат и се усъвършенстват в границите на една седмица, само че от време на време затрудненията на тези болести може да станат съществени.

Могат да доведат до разнообразни затруднения - от дехидратация до вторични инфекции(например ушни инфекции или пневмония). Важно е да бъде обърнато внимание на признаците, които се появяват дружно с тези болести - изключително в случай че не престават повече от седем до 10 дни или се утежняват.

Дехидратация

Грипът и елементарната (баналната) простуда могат да причинят диария и повръщане и могат да понижат апетита. В резултат на това болният може да се дехидратира. Симптомите на дехидратация включват:
Сухота в устата;Тъмно оцветена урина;Малко или никакво уриниране;Умора;Главоболие
Инфекции на синусите

Инфекциите на синусите (синузити) могат да причинят дискомфорт или болежка и засягат хора от всички възрасти. Симптомите на инфекции на синусите включват:
Болка или напън в лицето, изключително към очите и носа;Запушен нос;Главоболие;Висока температура;Слабост и умора;Възпалено гърло;Кашлица, която може да се утежни през нощта;Лош дъх;Загуба на подушване

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР