Настимир Ананиев: В коалиционното споразумение ще има график за законодателната

...
Настимир Ананиев: В коалиционното споразумение ще има график за законодателната
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Графикът за законодателната дейност ше бъде част от коалиционното споразумение

Настимир Ананиев: В съдружното съглашение ще има график за законодателната активност

Предстоят договаряния на лидерско равнище за установяване състава и структурата на Министерски съвет.

„ Първият стадий приключи с 18 срещи, където се обединихме по съответни политики и ограничения. Следващия стадий ще бъде лидерско равнище, където ще се дефинира състава и структурата на Министерски съвет. Не имам вяра да имаме резулатат преди Никулден.Трябва да се намерят подобаващи хора, които ще могат да се оправят с очкванията на жителите. " съобщи Настимир Ананиев, депутат от Продължаваме Промяната в свое присъединяване тази заран по Българска национална телевизия.

„ Кирил Петков и Асен Василев демонстрираха съответни каузи, преди думите, по тази причина хората ги избраха. ГЕРБ са изнервени, тъй като за повторно губят избори. ГЕРБ виждат, че има обединяване. Време е България да влезе в Европейски Съюз. Партиите би трябвало да се смирят и създадат крачка обратно, с цел да има постоянен кабинет с цялостен мандат. Българският гласоподавател даде своя глас, в този момент топката е в нашето поле. " добави създателят на Европейска партия Волт.

" Пътната сигурност би трябвало да е приоритет, не може след нещастия да реагираме. Какво е станало на " Струма " - ще каже следствието. Като специалисти можем да даваме разнообразни версии - виждате, че много бързо излязоха с разнообразни хипотези, че най-вероятно има комплекс от аргументи, свързани и с маркировката, и със сигнализацията, и детайл на човешка неточност. Доказа се по сложния метод, че има потребност от цялостен одит на това, което се случва по българските пътища. ", сподели той.
„ Имам срещу Агенцията за пътна сигурност в настоящия и тип. Когато се създаваше, обсъждахме,че тя би трябвало да има координиращи и контролиращи функционалности сред всички 11 институции отговарящи за пътната сигурност по закон. Защо в този момент 40 индивида стоят в тази организация да пишат разбори и отчети! " сподели Ананиев в отговор на водещия Георги Любенов.

" Две години работи Държавната организация по пътна сигурност. Те направиха един доста прекрасен отчет първоначално, в който признаха, че 2/3 от хоризонталната маркировка е незадоволителна, а в този момент прокуратурата ще разпорежда инспекция дали маркировката отговоря на стандартите. Щом организацията е споделила, че 2/3 не е приемлива, значи към 80-90% от цялата маркировка не е приемлива и ние, водачите, виждаме това ", разяснява Настимир Ананиев.

„ Преди две години, Цацаров в ролята си на основен прокурор разпореди инспекция на всички пешеходните пътеки в страната. 70 % се оказаха, че не отговорят на условията и нормативната уредба. Ами за какво да не се ревизира какво става с тези пешеходни пътеки? У нас виждаме прекачване на отговорност, а не вдишване на персонална такава. Пишат се едни писма сред институциите и се чака нова покруса с цел да се раздвижат. Като се влезе на границата от Сърбия, е цялостна мрачевина и мрак у нас. За 15-тодини не се почувствахме европейци. Нашите пътища би трябвало да се строят по този начин, че да са безвредни. " добави ръководителят на транспортна комисия в 43-то Народно заседание.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР