Наставникът на Зоря (Луханск) - Виктор Скрипник остана доволен, след

...
Наставникът на Зоря (Луханск) - Виктор Скрипник остана доволен, след
Коментари Харесай

Скрипник: Неотсъдената дузпа и червеният картон бяха ключовите моменти в мача Зоря - ЦСКА

Наставникът на Зоря (Луханск) - Виктор Скрипник остана удовлетворен, откакто селекцията му съумя да победи ЦСКА с 1:0 и да продължи в плейофната фаза на Лига Европа. Специалистът призна, че френският рефер е можел да отсъди дузпа за " армейците " в средата на първата част.

" На всички беше ясно, че противникът би трябвало да вкара гол. Без подобен нямаше по какъв начин да продължи напред в шампионата. Затова и играта ни беше настроена в тази посока, да не получим попадение. Постигнахме задачата си, а оказа помощ и проявлението на аления картон. Такива неща се случват във футбола. Виждате, че можеше да дадат дузпа против нас, а в идната минута изгониха състезател. Вероятно това беше основните моменти в този дуел - неотсъдената дузпа и аленият картон. Ние не можем да спорим за това ", призна Скрипник.

" Играхме съгласно тактиката си и се предпазвахме от груби неточности. Не е значимо кой е направлявал мача. Ние се стараехме да натискаме, с цел да вкараме гол и го постигнахме. Браво на момчетата. Точно три седмици от началото на сезона за нас и за това време изиграхме седем мача. В тях постигнахме пет победи и две равенства. Нашият противник също имаше тежка стратегия. Това беше десетият им мач за един месец. С моите сътрудници обсъждахме този факт и мога единствено да похваля играчите. Напълно заслужават определението на оня банер, който висеше на стадиона с надпис " Мъже ". Благодаря им ", разгласи треньорът на Зоря (Луханск).

" Не знам какво щеше да стане, в случай че бяха отсъдили дузпата и нямаше червен картон. Мога единствено да си показва. Съдията обаче взе своето решение. Не мога да кажа дали съдийските решения са предопределили изхода от двата мача, защото с времето някои неща се не помнят. Дузпата, която получихме в първата среща кардинално може да се отсъди, само че може и да не се свири. Може да се каже, че Заря този път имаше шанс. Още веднъж ще повторя, че поради хвърлената сила, метода на игра и елиминирането на противник като ЦСКА, заслужаваме похвали, а не да се натяква, че са ни подпрели съдиите ", добави някогашният ментор на Вердер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР