Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че не е разочарован

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че не е разочарован
Коментари Харесай

Алегри: Хора сме, не можем винаги да побеждаваме

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри съобщи, че не е отчаян след нулевото тъждество с новака СПАЛ 2013 и призна, че тимът му не се състои от машини и е обикновено от време на време да позволява неточности. За " бианконерите " това бе завършек на серията от 12 следващи победи в Серия " А ", само че те ще останат на върха в класирането и след този кръг.

" Не съм отчаян или сърдит. Домакините се бориха доста крепко и заслужават поздравления. Положителното за нас е, че още веднъж не допуснахме гол и имаме преднина от 5 точки. Трябва да извлечем поука от този мач за идните такива с Кротоне и Беневенто, тъй като те също се борят за оцеляването си. Когато не си оптимално квалифициран, е обикновено противникът да се възползва. СПАЛ игра нападателно и направи 29 нарушавания, с цел да ни спре ", разяснява Алегри.

" Хората чакаха да загубим точки против Лацио, само че това не стана, а се случи през днешния ден. Сега се нуждаем от малко отмора, тъй като играем на три фронта и не е елементарно. Човешко е, когато имаш толкоз натоварена стратегия, от време на време да бъркаш. Джорджо Киелини получи мускулна контузия, само че за момента не мога да кажа нищо повече ", добави Алегри. Серия А 29 кръг, събота 17 март  Спал 2013 0:0краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР