Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, беше разочарован след загубата

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, беше разочарован след загубата
Коментари Харесай

Алегри: Ядосани и разочаровани сме, но не мисля, че сме се провалили

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, беше отчаян след загубата от Бенфика с 3:4. „ Биаконерите “ се нуждаеха от наложителна победа, само че вместо това кръг преди края на груповата фаза в Шампионската лига към този момент нямат шансове за класиране на осминафиналите.

„ Имахме очебийно неверен метод към мача. През първото полувреме бяхме доста слаби в отбрана. Със сигурност сме ядосани и разочаровани, че отпадаме, само че не смятам, че това е неуспех. Във футбола има и загуби. Сега би трябвало да се съсредоточим върху представянето ни в Серия А и мача с Пари Сен Жермен, тъй като би трябвало да си осигурим място в Лига Европа ”, съобщи Алегри.

„ Първата част от сезона не е добра за нас. Аут сме от Шампионската лига и изоставаме от челните позиции в шампионата. Трябва да реагираме. Днес направихме прекалено много неточности, само че в този момент няма смисъл да приказваме за тях. Радвам се за младите, които демонстрираха сила в миг, когато имахме потребност от това “, сподели още Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР