Наставникът на Ювентус Андреа Пирло призна, че отпадането от Шампионската

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло призна, че отпадането от Шампионската
Коментари Харесай

Пирло: Понесохме тежък удар, но продължаваме по ясно начертания път

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло призна, че отпадането от Шампионската лига е тежък удар по упоритостите на тима, само че все пак акцентира, че “бианконерите” ще продължат с сегашния си план.

“Тимът несъмнено понесе тежък удар, само че продължаваме с тренировките и по ясно начертания път. Роналдо е добре, обикновено е той да е отчаян от случилото се, както всеки различен. Той тренира добре и е подготвен да играе на следващия ден вечер. Нормално е да има клюки след отпадането, защото той е най-важнят състезател в света дружно с Лионел Меси. Той постоянно се е справял добре за нас, като е отбелязал към 90 гола и премного е потвърдил своята стойност. Проектът, стартират през последните няколко години, целеше обогатяването на състава с играчи на несъмнено равнище. Невъзможно е да изградиш тим само с млади футболисти. Такъв беше първичният план и ще продължи да бъде същият и в бъдеще.

: " is fine. He's trained well to be able to play tomorrow. It's normal that he is disappointed, as is the rest of the team. "
— JuventusFC (@juventusfcen) Преминавал съм през много сходни обстановки през моята кариера, като съм печелил доста, само че съм и губил. Винаги съм се опитвал да се върна в пътя макар разочарованията и в този момент ние ще създадем същото. Нашият сезон не завърши във вторник, тъй като ни предстоят мачове в Серия “А” и край за Купата на Италия. Продължаваме с желанието да покажем, че сме Ювентус. Можем да реагираме на отрицателните моменти, като извлечем най-хубавото от самите нас. Това зависи от нас и от задачите, които сме си сложили.
: " We want to show that we are Juve and that we want to fight for the title until the end. "
— JuventusFC (@juventusfcen) Когато започнеш, ти се надяваш да спечелиш всеки мач, само че това не е допустимо. Това не е като в фантазиите ти. Трябва да работиш старателно и да си наясно, че ще има и загуби. Допуснахме някои неточности, а когато това стане в Шампионската лига, ти можеш да отпаднеш. Трябва да приемем това отпадане и да се поучим от тези неточности. Сега задачата ни е шампионата. Трябва да гледаме мач за мач, извличайки максимума от обстоятелството, че в този момент имаме повече време за подготовка за дуелите и за отмора. Трябва да бъдем и по-ефективни.
Всички са добре с изключение на Мерих Демирал, Аарън Рамзи, Пауло Дибала и Родриго Бентанкур, тъй че останалите са подготвени да играят на следващия ден. Джорджо Киелини се възвърне и може да е титуляр. Надяваме се, че Дибала ще се върне след паузата за националните тимове. На процедура през този сезон той по този начин и не беше на наше разположение, което беше огромна загуба. Каляри неотдавна смениха своя треньор и незабавно реализираха значими резултати. Затова ние се нуждаем от отборния ни дух, с цел да изиграем мощен мач против тях”, разяснява Пирло на днешната си конференция. Серия А 27 кръг, неделя 14 март  Каляри 19:00предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР