Наставникът на Янтра Велислав Вуцов говори пред клубния канал за

...
Наставникът на Янтра Велислав Вуцов говори пред клубния канал за
Коментари Харесай

Жив труп съм, свалят ми и ми обуват гащите: В.Вуцов

Наставникът на Янтра Велислав Вуцов приказва пред клубния канал за тежкото здравословно положение, в което се намира и по какъв начин синът му Светослав Вуцов, който е вратар на Славия и националния отбор на България, му оказва неоценима помощ.

“Светльо е тук, той ме взе от болничното заведение. Да ти кажа – признателен съм на Светльо, че това, което той прави за мен, не знам по какъв начин ще му се отблагодаря. Аз сега съм, да не кажа, жив мъртвец, само че нямам нищо. Ако той не идва, детето идва от у дома, качваме се, подвига ме от леглото, смъква ме долу, подвига ми гащите, обува ми гащите. Да не споделям неща, само че той е индивидът, който ме води до болничното заведение с колата, взима ме с количката, води ме, връща ме. Жалко, че в понеделник потегля на лагер в Банско със Славия.

Оттам щафетата поемат други другари. Аз съм от тези хора, които имат другари. Има опашка, която ме чака, с цел да ме вози. Светльо е пич, казано на наш език. Единствената му неточност в живота, той си я знае. Някой му вкара някаква лимка, че е чорбар. Това е в действителност мъчително положение. Обещал съм му някой ден с патериците да го удрям по главата, до момента в който не го изплюе това нещо. Но той е мъж, който е в малко по-тежко положение, като мен. Има усложнения след травмата. Ще излезе от тях, уверен съм. Той е мъж с основно „ М “. И тъй като е мъж, положително момче и пич, ще излезе.

Дано не играе против нас, тъй като му споделих, че ще ги бием и като ги бием – ще го обвинят, че той е отговорен. Така че по-хубаво да гледа в профил. Така или другояче са го извадили от групата, не са удовлетворени. Там очевидно има други разбирания в Славия. Във вътрешните им политики не се мешам. Ако го задържат до мача с нас в профил, ще е добре ”, съобщи Вили Вуцов.

 
Вили Вуцов след успеха в Плевен виж ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР