Наставникът на Верея Благомир Митрев прие философски загубата на старозагорци

...
Наставникът на Верея Благомир Митрев прие философски загубата на старозагорци
Коментари Харесай

Благо Митрев: Рухнахме физически след 40-ата минута

Наставникът на Верея Благомир Митрев одобри метафизичен загубата на старозагорци от Лудогорец с 0:5. Специалистът призна, че момчетата му са рухнали в края на първото полувреме.

" Може би рухнахме физически след 40-ата минута. Очаквах го, една седмица не сме упражнявали, знаете за проблемите при нас. Доволен съм въпреки всичко - колкото имахме сили, толкоз се борихме. През първото полувреме, до момента в който имахме сили, бяхме компактни, имахме обстановки, само че това е. Може би сега е огромна разликата сред Лудогорец и Верея.

В нашия тим през последните две седмици имаше срив, другояче щяхме да се представим по-добре. Тази седмица подновихме тренировки и се стараем колкото можем. Очакваме тази седмица да се получи нещо и да има утешение в тима преди мача с Берое. Аз съм израснал в Берое като младеж, само че сме професионални и ще излезем за победа. Никога не се отхвърлям ", сподели някогашният полузащитник на Берое и Нефтохимик. Първа лига 1 кръг, събота 31 март  Лудогорец 5:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР