Наставникът на ЦСКА-Стамен Белчев обяви пред официалния сайт на клуба,

...
Наставникът на ЦСКА-Стамен Белчев обяви пред официалния сайт на клуба,
Коментари Харесай

Ето наставленията на Белчев, изпълнят ли се, гарантира победа на ЦСКА-София в Разград

Наставникът на ЦСКА-Стамен Белчев разгласи пред формалния уебсайт на клуба, че в случай че футболистите изпълнят неговите инструкции, е сигурен, че ще бият Лудогорец в Разград. За задачата експертът обясни и какви са неговите директиви.

“Настроението е обикновено, както преди мач. Готвим се при чудесни условия. Очакваме с неспокойствие мача. Очаквам да създадем добър мач, да покажем същинските си благоприятни условия и в случай че това стане, и в случай че бъдем дисциплинирани, съм сигурен, че ще се поздравим с триумф.

Рецепта за победа над Лудогорец няма. Отборът би трябвало да бъде порядъчен, да бъдат колектив. Когато топката е в съперника, да пресираме и да бъдем нападателни. Това в случай че го покажем, сигурно ще излезем спечелили.

И двата тима се познават добре. Малките елементи ще решат мача. Козът ни е в колектива. Това е”, сподели Белчев, след което добави, че футболистите му към този момент са осъзнали защо става въпрос.

“Показаха темперамент, демонстрираха колектив, демонстрираха, че знаят за кой тим играят и какви цели преследваме. Утре няма да е нищо по-различно от това. Трябва да покажем същинските си благоприятни условия.

Надявам се този път да приключим в цялостен състав. Да сме си извлекли поучения от предходните мачове. Да не се подаваме на провокации, в случай че има такива от страна на домакините. Но главното нещо, върху което мислим е за футбол и настройката ни би трябвало да е за футбол. Всичко друго остава на назад във времето.

Отдавна приказваме, че би трябвало да бъдем концентиррани. Когато имаме мотив за наслада, да се радваме в границите на естественото. Да не вършим непотребни провокации. Основното нещо е мачът, в който да не ни водят страстите, а да бъдем съсредоточени и спокойни.

Мачът е значим, само че има още доста срещи до края. Напрежение не би трябвало да има. Футболистите би трябвало да излязат уверени и със самочувстние, с цел да покажат същинското си лице, с цел да победим”, приключи треньорът на алените.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР