Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев похвали Жеан Бланко за представянето

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев похвали Жеан Бланко за представянето
Коментари Харесай

Белчев хвали заместника на Каранга и заяви: Не мисля, че играхме страхотно през всичките 90 минути

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев похвали Жеан Бланко за представянето му при успеха с 4:1 над Ботев (Пловдив), разгласи, че е удовлетворен от триумфа, само че разкри, че има забележки към някои футболисти.

“Доволен съм от успеха. Не мисля, че играхме ужасно през всичките 90 минути. През последните 20 минути отстъпихме самодейността, стояхме надалеч от съперника. Но успеха е изцяло заслужена, въпреки че имам забележки към момчетата. Не единствено от позволената неточност при гола”, сподели Белчев, който похвали Бланко за играта му против пловдивчани, само че не е удовлетворен от дебютанта Укра.

“Бланко игра доста добре, вкара и гол. Разчитаме на всеки един от тима и би трябвало да е подготвен във всеки един оммент. От Укра има доста какво да се желае. Надявам се в скоро време да покаже на какво е кадърен.”

Относно идващия дуел на отбора, който е посещение на Лудогорец, Белчев съобщи:

“Ако имаме дисциплинираност и колектив, нещата ще се получат от единствено себе си. Трябва да вкараме повече скорост в офанзива и нещата ще се получат. “ Първа лига 1 кръг, събота 31 март  ЦСКА-София 4:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР