Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев изрази задоволство от трудната победа

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев изрази задоволство от трудната победа
Коментари Харесай

Белчев: Слабо първо полувреме, Чернаускас е играч на мача

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев изрази удовлетворение от сложната победа с 2:1 над Етър от 24-ия кръг на Първа лига. Специалистът обаче показа, че първото полувреме отборът му е играл едва, а вратарят Витаутас Чернаускас е състезател на мача.
" Очаквахме, че ще бъде доста сложен мач. Знаехме, че те са във форма, играят добре и с въодушевление. Направихме едва първо полувреме, второто полувреме играхме по-добре. Въпреки че успеха е много измъчена, е изцяло заслужена предвид на показаното. През втората част малко се усъвършенстваха нещата в нашия отбор. Може би тимът на Етър се прибираше надълбоко в тяхната половина, когато губеше топката. Ние не бяхме задоволително комбинативни. Кирил Десподов на два пъти, а и при други обстановка, би трябвало да подхождаме с по-голямо самочувствие.

Донякъде от сгъстения цикъл направих промени. Всички обаче би трябвало да са подготвени, като реша да им дам късмет, да могат да играят. Барт може доста повече, само че може би, откакто не е играл дълго, очевидно си оказа въздействие. Надявам се, че Барт с опита, който има, ще компенсира други работи. Важно е да си взимаме поучения и продължаваме напред. За мен състезател на мача трябваше да бъде Чернаускас със спасяванията си през днешния ден. Доволен съм от него и от останалите двама вратари. Очаквам доста сложен мач в Благоевград против Пирин. Това е тим с добър колектив, добър треньор, знаете духа на Пирин. Надявам се да покажем по-добро лице и да победим ", показа Белчев. Първа лига 24 кръг, четвъртък 8 март  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР