Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев демонстрира за пореден път изключително

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев демонстрира за пореден път изключително
Коментари Харесай

Белчев с пореден точен коментар, разкритикува заместника на Каранга и поиска нови играчи

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев показва за следващ път извънредно трезва преценка след мач на своя тим. Този път това се случи след домакинското тъждество (1:1) против Ботев (Пловдив).

“Не спечелихме, тъй като не наложихме нашия метод на игра. Да бъдем по-спокойни и търпеливи, да държим трайно топката. Знаехме мощните страни на Ботев, за техните бързи контраатаки, само че не се противопоставихме.

Когато не успееш да материализираш триумфа в Разград, разликата се усилва.

Каранга е мощен футболист и неговото неявяване се усети. Човекът, който го замести, не се показа добре”, сподели Белчев, който отхвърли да разяснява дузпата за канарчетата.

“Казаха ми, че няма дузпа, само че не желая да разясня. Няма да приказвам празни приказки”, оябви експертът, който продължи със спортно-техническия разбор на срещата.

“Накрая Ботев имаше положения, които можеха да вкарат. И ние имахме, с които да решим мача. Но нямахме чисти голови положения, като се изключи 1-2, а това е малко за тим като ЦСКА. Заслужено равенство”, заключи Белчев, след което сподели няколко думи за идната зимна селекция.

“Алберг е добър футболист. Нуждаем се от още нови футболисти. Имаме набелязани. Ако ги вземем, уповавам се да нямат потребност от акомодации.

Каранга е страховит футболист и ми се желае да остане, само че този въпрос към управлението. Дали Меркадо ще подпише? И този въпрос към управлението. Меркадо не се показа добре, само че той е млад футболист. Има качества, само че му би трябвало време. Иска ми се да е по-постоянен.”, разясни наставникът на алените. Първа лига 16 кръг, събота 18 ноември  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР