Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю заклейми расистките обиди

...
Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю заклейми расистките обиди
Коментари Харесай

Пардю призова Стойчо Младенов да поеме отговорност, заяви: Конспиративните теории са пълни глупости

Наставникът на ЦСКА - София Алън Пардю жигосах расистките обиди от четвъртък към футболистите на “червените ”. Англичанинът е безапелационен, че тайните теории, видаещи на “Армията ”, са цялостни нелепости, а също по този начин прикани предходните треньори, без да конкретизира имена, да поемат отговорност за утвърдените от тях състезатели.
 ЦСКА - София завърши с нова нула, ЦСКА - София завърши с нова нула, "червените " почитатели напуснаха "Тича " още в 20-ата минута
“Никога в моята треньорска кариера не ми се е случвало да сменя цялата защитна четворка. Опитахме нова групировка, като цяло експериментирахме. Имахме мощен първи полусезон и недобър втори. Когато станах менидъжр, имахме доста проблеми. Футболистите се бориха, само че акто цяло съм наясно, че това е слаб полусезон за ЦСКА.

Ще имаме къса отмора, няма да успеем да създадем прехвърлянията, които желаеме. Трябва да се означи, че този тим играе на по-ниско равнище от опциите си. Конспиративните теории са цялостни нелепости. Всички футболисти дават 100 % от себе си. Нещата от четвъртък са неприемливи, доста грозни. Трябва да сме единни - футболисти, управление, почитатели.

Трябва да създадем един ЦСКА, с който да се гордеем. Не чаках да поема ЦСКА. Нямам нищо общо с някои от футболистите, които са тук, и предходните треньори би трябвало да поемат отговорността. Все още не сте видели моят ЦСКА. Тепърва ще работим по селекцията ”, сподели Алън Пардю.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР