Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, сподели своите очаквания за

...
Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, сподели своите очаквания за
Коментари Харесай

Саша Илич: Трябва да играем умно и да сме търпеливи

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич, показа своите упования за утрешния значим плейоф против Базел от Лигата на конференциите. Специалистът съобщи, че тимът му би трябвало да играе доста търпеливо и мъдро, тъй като всичко ще се реши идната седмица. С можете да видите и коефициентите за дуела в София на следващия ден.

Илич е на мнение, че рецесията в Базел не е от игрова позиция, а откъм резултати.

" Имаме мач от Лигата на конференциите против един доста огромен и сериозен противник. Очаква ни един извънредно сложен мач. Само в случай че излезем като тим, можем да реализираме добър резултат. Гледах мача, когато ЦСКА в профил Базел.

Базел е в рецесия с резултатите. Когато приказваме, че има рецесия, не става въпрос за играта, а за резултатите. В последните два мача те имаха по над 30 удара във вратата. Не отлагаме мачове, с цел да имаме отмора две седмици, а с цел да можем да се подготвим добре.

Бамба имаше температура и по тази причина не пътуваше за Ирландия. Сега тренира и ще бъде в групата за мача. Дано влезе в групите и да имаме още влиятелни мачове. Хубаво е да имаме шестима футболисти, които са отстранявали този противник, само че даже да играем всеки месец с Базел, мачовете ще са разнообразни.

Ще имаме потребност от доста късмет и спортно благополучие. Трябва да играем като едно цяло. Иска ми се да сме нападателни, нападатели и да вкарваме доста голове. Ще опитаме да създадем всичко, с цел да достигнем до успеха ".

" Трябва да играем мъдро и да бъдем извънредно търпеливи, тъй като каквото и да стане на следващия ден, всичко ще се реши другата седмица. Базел е страховит тим. Това, което видяхме от анализите, е, че би трябвало да обърнем съществено внимание на трима-четирима футболисти. Няма да кажа имената им. Те са доста мощни като колектив. Феновете за нас са доста значими. Криво ми е, че има някакво разделяне. Те ни дават още 10-20% сили от горната страна. Лично се надявам да ги върнем още веднъж на стадиона ".

" Амос е много време в тима и е изцяло обикновено да чакаме от него да е водач, както чакаме от Йомов, Турицов, Мено Кох и Жерферсон.

Трансферната политика непрекъснато се развива. Ако влезем в груповата фаза, това ще ни донесе още шест мача. Някой може да си тръгне, някой пък да пристигна в тима. Всичко в огромните тимове е значимо. Това за нас е най-важното. Ако бяхме през месец май, за нас най-важното щеше да бъде шампионата. Играл съм с Валери, Иван Иванов и Бандаловски. Чухме се с Валери, поговорихме си, пожела ни шанс, само че не съм го питал за прогноза ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР