Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата

...
Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана много доволен след четвъртата
Коментари Харесай

Крушчич похвали своите: Важно бе да не мислим за Лудогроец

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана доста удовлетворен след четвъртата поредна победа за него отпред на „ червените”. Същевременно столичният отбор продължава да не позволява попадение в срещите си при сръбския експерт.

„ Доволен съм от резултата. Играта може да бъде още по-добра. Казах на футболистите на почивката, че не би трябвало да се отпускаме и да играем през целия мач на 100%. Още когато пристигнахме тук и видях терена, бях сигурен, че ще е доста мъчно. Наистина бе сложен дуел да покажем това, което можем, само че съм извънредно удовлетворен от резултата”, стартира Крушчич.

„ Трудно ни беше, тъй като нямахме доста знания към треньора им и концепциите му в този момент. Днес разчитаха на двама нападатели и направихме това, което можем. Обърнахме внимание на всеки един подробност и се справихме. Нормално е да създавме положения и да вкараме. Работим всеки един ден във всяко едно отношение на играта”, продължи сърбинът.

„ Казах, че за нас всеки мач е сложен и значим. Забранил съм на играчите ми да мислят за Лудогорец. След мача с Враца ще се насочим към този мач, само че желая да сме спокойни. Винаги е хубаво, когато побеждаваш и не допускаш попадения. Сега не би трябвало да се отпускаме и да бъдем съсредоточени, тъй като имаме четири мача и моралът ни да е на 100%”, приключи Милош Крушчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР