Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред БНТ относно подновяването

...
Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич говори пред БНТ относно подновяването
Коментари Харесай

Крушчич: ЦСКА не може без Левски и обратното

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич приказва пред Българска национална телевизия по отношение на подновяването на тренировките, обстановката в клуба след напускането на четирима от чужденците, за обстановката в Левски и редица други тематики. Той разказа, че неразбираемото финансово състояние в „ синия” клуб не би трябвало да въздейства върху „ червените”, а е добре Левски и ЦСКА да са в елита.

„ Чувствам се по-добре, тъй като подновихме тренировките, виждаме се с момчетата и другите от щаба. Не бе класическа пауза. Бяхме под карантина и бе дълго, това бе необикновен тип стрес. Момчетата нямаха самообладание да възобновят тренировки.”

„ Нашият клуб искаше оптимално доста мачове да се изиграят и всичко да се реши на терена. Но това е решението и ще се съобразим. Трябва да се съсредоточим и всичките ни мисли би трябвало да са в тази посока. Ще се отрази напускането на някои от чужденците. Раул Албентоса щеше да отсъства 3 месеца, откакто се възвърне. Анита самичък пожела да напусне. Давидов и Отабор също напуснаха.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР