Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович даде пресконференция преди първата среща

...
Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович даде пресконференция преди първата среща
Коментари Харесай

Петрович: Не сме готови за мачовете със Зоря

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович даде конференция преди първата среща от третия квалификационен кръг в Лига Европа против Зоря (Луганск). Мачът е през днешния ден от 20:30 часа и ще се играе на Националния стадион " Васил Левски ", което несъмнено не се харесва на експерта.

" Не сме се подготвили добре, защото нямахме време в тренировките. Имаме информация за Зоря. Имат характерен метод на игра. Що се отнася до Осиек, това е минало. Сега Зоря е пред нас. Украинският тим е квалифициран на 100 % както физически,така и тактически. Няма да ни бъде елементарно, чакам доста битка ", стартира Петрович на брифинга.

" Общото сред хърватския и украински футбол е, че се пробват да реализират триумфи със свои фрагменти. Зоря са безусловно реализуем тим. Като човек, който води тима, няма по какъв начин да нямам доверие в нашите благоприятни условия. Имаме задоволително опитни футболисти. Не желая да споделям, че сме по-силни от тях. Зоря са сходни със противника ни от предходния кръг ", сподели експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР