Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели разочарованието си от

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели разочарованието си от
Коментари Харесай

Киров: Не може да продължаваме така, трябва промяна

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров показа разочарованието си от мудния старт на своя отбор при домакинското проваляне с 2:3 против Арда в финален мач от 13-тия кръг на efbet Лига. Специалистът съобщи, че е нужна сериозна смяна в този аспект от играта на "червените ".

„ Разделихме по едно полувреме. Реакцията ни след полувремето беше добра. Имахме късмет даже да създадем резултат 3:2, само че нямаме право да губим мачовете по подобен обикновен метод. Започнахме зле през първото полувреме и вършим съществени дарове за головете на противниците. Искам да реша тези проблеми “, стартира той.

„ Арда постоянно е нападателен тим. Бяхме доста плахи и губехме всички единоборства. Реагирахме през второто полувреме, само че сме длъжни да не се водим от страстта и да задържим най-малко равенството. Единствено реакцията беше хубава. Ще има напрежение, до момента в който не натрупаме повече точки. Беше по-различно да се изправя против някогашен мой тим, поисквам триумф на Арда, при нас обаче би трябвало да има смяна “, приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР