Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след
Коментари Харесай

Рибарски: Битката между първия и втория не ни интересува, когато не сме замесени ние

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след равенството на своя отбор с Лудогорец. “Червените ” направиха 2:2 с първенците, а това бе дебют за наставника на столичани.
 ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата
“Не е сполучлив дебютът ми, няма по какъв начин да е сполучлив, като не сме победили. Трудно беше след изгубения край да вдигнем момчетата. Страхотна реакция, приветствам момчетата, мисля, че дадоха максимума на този терен.

Твърде малко са 2 дни, с цел да промени нещо тактически. Искахме да променим най-много държанието си в офанзива и отбрана. Малко ни се трансформираха проектите предвид на терена и се веселя, че извлякохме подобен резултат, макар многото мнения. За следващ път показахме, че достойнството и феърплея за нас са всичко.

Загуба на централизация при първия техен гол. Детинска неточност. Неща, които се надявам с времето да ги почистим. За страдание, когато линията на отбраната желаеме да бъде по-високо, Лудогорец намира пространства.

Моментът не е от най-предпочитаните за един треньор. Аз ги познавам футболистите, значимо бе да си поговорим, да си кажем грешките. Искам да поздравя Янчев и неговия екип в работата. Някой път за жалост се получава по този начин.

Виждате какви мачове има. Имаме непосредствено съперници. Аз съм си сложил като цел да вземем най-много брой точки и до края ще ги преследваме.

Знам какъв мач ще бъде идващия кръг. Битката сред първия и втория не ни визира, когато не сме забъркани ние, гледаме единствено себе си ”, съобщи Рибарски.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР