Наставникът на Царско село Стефано Макопи даде мнението си след

...
Наставникът на Царско село Стефано Макопи даде мнението си след
Коментари Харесай

Макопи: Не ни липсваше много, за да вземем точки

Наставникът на Царско село Стефано Макопи даде мнението си след загубата на своя отбор от Локомотив (София). “Царете ” отстъпиха с 1:2 от “железничарите ”, което фрапантно понижи възможностите им за оцеляване в елита.
 Локо (София) резервира вяра за непосредствено избавление след победа над последния Локо (София) резервира вяра за непосредствено избавление след победа над последния
“Не ни липсваше доста, с цел да вземем точки, тъй като тимът ни беше в мача от самото начало. Двубоят закупи друга линия след дузпата за 1:0.

Според мен имахме на моменти по-голяма самодейност, само че пък не бяхме толкоз ефикасни и рискови напред. Със сигурност би трябвало да имаме друга настройка в офанзива, опитахме се през днешния ден да го създадем, променихме някои неща и получихме 2 гола, които би трябвало да ги забележим, тъй като станаха от 2 обстановки, които можеха да се избегнат. Стреляха 1 път и половина във врата, можеше да се избегнат тези попадения. При втория гол всички наши играчи споделиха, че топката е излязла, само че би трябвало да забележим.

Ако би трябвало да съм почтен, това е обстановка, която ме подтиква доста. И би трябвало отново да кажа, че всички футболисти дават доста от себе си. Днес не доближи, очевидно би трябвало да дадем освен това ”, съобщи Макопи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР