Наставникът на Торино Валтер Мадзари не беше никак щастлив от

...
Наставникът на Торино Валтер Мадзари не беше никак щастлив от
Коментари Харесай

От Торо проплакаха от съдийството

Наставникът на Торино Валтер Мадзари не беше по никакъв начин благополучен от някои съдийски решения в дербито с Ювентус, изгубено с 0:1. Единственият гол в мача означи Кристиано Роналдо от дузпа, само че треньорът на “биковете” се оплака, че в две обстановки реферът Марко Гуида не е посмял да уточни углавен удар в интерес на неговия отбор. В първия случай Андреа Белоти беше изблъскан в наказателното поле, а по-късно Алекс Сандро задържа Симоне Дзадза.

“Трябва да поздравя моя тим, тъй като момчетата се показаха на равнище и играха изцяло равностойно против исполин като Ювентус. В такива мачове едно или две неверни отсъждания вършат разликата. Първо загубихме Салваторе Сиригу поради травма, само че Салвадор Икасо също се оправи. Жалко, че не спечелихме точката, която заслужавахме”, разяснява Мадзари.

“Можеш да измъкнеш нещо от Юве единствено в случай че те те подценят. Видяхте обаче, че Джорджо Киелини получи отмора в Шампионската лига и това демонстрира какъв брой съществено са гледали на дербито. Останах с усещането, че трябваше да получим една или две дузпи. В други мачове ВАР се намесва и оказва помощ за взимането на вярното решение. Белоти скачаше и имаше огромен късмет да означи с глава. Той беше изблъскван във въздуха и това трябваше да е дузпа. И той, и Дзадза желаеха противоречивите обстановки да бъдат преразгледани, само че това не се случи”, възнегодува Мадзари. Серия А 16 кръг, събота 15 декември  Торино 0:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР