Наставникът на Тайбе Юсеин - Петър Касабов коментира спечелената олимпийска

...
Наставникът на Тайбе Юсеин - Петър Касабов коментира спечелената олимпийска
Коментари Харесай

Петър Касабов за успеха на Тайбе Юсеин

Наставникът на Тайбе Юсеин - Петър Касабов разяснява извоюваната олимпийска квота от страна на българската боркиня, както и извоюваният сребърен орден на шампионата на планетата.

"Не мога да дам действителна оценка, доста изтощен съм, доста пътувахме, ще мине време, след седмица ще имам разбор на обстановката, която се получи. Годината беше много сполучлива. Конкуренцията беше убийствена, всички гонеха олимпийски квоти, веселя се, че Тайбе се запази и завоюва квотата ", разяснява Касабов.

"Опитваме се да гоним високи цели, реализираме триумфи, признателен съм, че огромен край, не е по никакъв начин малко. Съжалявам, че стана по този начин на финала, напрежението беше голямо. Така се случи, обстановка ", добави той.

"Подготовката си върви, девойките бяха съхранени, веселя се, че тимът е приповдигнат, чакаха по-добри резултати, малко са тъжни сега. Момичетата са с огромен дух, ще успеем да спечелим още квоти. Имаме отмора известно време, декември ще стартираме да работим. Петте девойки желаят да завоюват квоти, мисля си, че ще съумеят. Ще се борим за всички квоти ", съобщи още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР