Наставникът на Станимир Стоилов говори на старта на зимната подготовка

...
Наставникът на Станимир Стоилов говори на старта на зимната подготовка
Коментари Харесай

Мъри посочи кой си тръгва и отсече: Това са ни възможностите, Попов винаги е добре дошъл

Наставникът на Станимир Стоилов приказва на старта на зимната подготовка за неговия тим. Той призна, че селекцията, която е направена, е напълно съобразена с финансовите благоприятни условия на клуба, които не се впечатляващи сега.
Мъри призна, че Мартин Петков ще бъде предан чартърен, с цел да натрупа игрово време. Той бе запитан да разяснява и обстановката с Ивелин Попов, защото се появи информация, че е разговарял с него да премине при " сините ". Стоилов отсече, че Попето постоянно е добре пристигнал в Левски.
" Надявам се да имаме ползотворно съдействие през новата година. Радващо е, че толкоз хора посрещнаха тима. Оптимизъм постоянно царува, значимото е да се подобряваме. Цунами има някакво заобляване, имунизиран е, има и ПСР проби. Ще забележим какво е болестта му. Надявам се на следващия ден да представим и Велтон. Той е тук, ще мине медицински прегледи. На този стадий това са нещата, които можем да си позволим. Сега е по-важно да излезем от сериозната обстановка, в която се намираме, най-много от финансова позиция.
Много имам вяра в треньорската работа. Надявам се да се подобряваме в организацията, тактическата дисциплинираност, етапите на игра. Стартираме в обикновено кондиционно положение. Би трябвало да наберем добра спортна форма, само че е по-важно да изградим връзки между тях. Трябва да се подобрим и в двете етапи на играта, най-много в отбрана. Важно е да задържим това, което имаме и да го подобрим. Надявам се селекцията, която сме създали да помогне по допустимо най-хубавия метод на Левски. Тя бе съобразена напълно с опциите, които имаме " - стартира той пред медиите.

" Братя Цоневи тренрират, играят. Те знаят какво би трябвало да се усъвършенства, споделил съм им го. Имат нужното предпочитание. Имаме да решаваме финансови проблеми, тъй че е обикновено да търсим решение на тези проблеми. На този стадий двамата са играчи на Левски и няма никой отхвърлен. Ще пуснем Мартин Петков чартърен, с цел да има повече игрова процедура. Същото важи и за други от младите играчи ".
Нямаме нито едно предложение за наш състезател. Това значи, че би трябвало още доста да работим. Ако играем добре, цената на играчите ще се качва и ще има интерес към тях. За момента обаче подобен няма. Трябва да вдигнем тима и да заиграем по-добре, тогава ще има интерес. Георги Миланов работи с физиотерапевтите. на следващия ден ще мине прегледи и ще знаем по-конкретно какво се случва. Надявам се към 20 януари да се включи в тренировките. Ще следим положението му. Дано бързо да се възвърне. Половината играчи минаха прегледи през днешния ден, другата половина ще минат на следващия ден. Тогава ще знаем по-конкретно какво е положението на футболистите. За момента то ми се коства доста положително " - продължи наставникът на " сините ".
" За мен най-важното е хората в клуба да получават постоянно възнагражденията си. Все още не сме на 100%, само че сме близко. Имаме задължения към хора, към изгубени каузи. Огромни старания се поставят от всички в клуба, с цел да се намерят благоприятни условия да се оправим с тези проблеми. Ако би трябвало ще приказваме и с футболистите за понижаване на заплатите. Няма друга опция.

Не съм водил дълъг диалог с Ивелин Попов. Редовно се чуваме с него, приказваме си, само че за лятото не сме говорили. Винаги е добре пристигнал в Левски, само че не считам, че Сочи има предпочитание да се разддели с Ивелин Попов
Най-важното е по какъв начин ще изглеждаме игрово. Така ще можем да си заслужим присъединяване в евротурнирите. Ако сме положителни, всичко е пред нас. Има отбори пред нас в класирането, само че ние сме Левски и с всеки минал ден би трябвало да се подобряваме. Засега има най-малък прогрес откогато работим. Трябва да съхраним построеното и всеки ден да надграждаме. Очаквам да играем по-организирано, по-уверено. Дано и новите попълнения да вдигнат класата на тима " - приключи Мъри.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР