Наставникът на Спортист Своге, Петър Колев, похвали играчите си, въпреки

...
Наставникът на Спортист Своге, Петър Колев, похвали играчите си, въпреки
Коментари Харесай

Колев изненада: Ако бяхме влезли в елита, проблемите ни ставаха четворни

Наставникът на Спортист Своге, Петър Колев, похвали играчите си, макар загубата с 0:1 против Берое. Той призна, че може би проблемите за клуба са щепи да са повече, в случай че бяха съумели да завоюват този бараж. 

„ Много неща не ни доближават по принцип, само че получих това, което чаках от играчите. Имахме усложнения при влизането в мача, само че по-късно в множеството моменти бяхме по-добрият тим през множеството време, имахме повече положителни обстановки. През втората част надиграхме съперника и по тази причина се веселя за играчите – показаха се в действителност добре. За нас нищо не беше непременно “.

„ При нас несъмнено липсва опитът, това си пролича и във Втора лига. На скамейката имахме доста играчи, които по една или друга причина не можеше да се появят в игра. Доволен съм обаче от второто полувреме “.

„ Бъдещето ми ще се реши до дни. Ще проведа диалози, желая да схвана дали има някаква визия за развиването на клуба, тъй като досега такова нещо не съм чул. Не знам дали повече щяхме да съжаляваме, в случай че бяхме влезнали в efbet Лига, тъй като тогава проблемите ни щяха да станат тройни или четворни по отношение на сегашните “, приключи двусмислено Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР