Наставникът на Спартак (Плевен) Цветомир Тодоров похвали футболистите си, които

...
Наставникът на Спартак (Плевен) Цветомир Тодоров похвали футболистите си, които
Коментари Харесай

Цветомир Тодоров: Липсваше тази победа

Наставникът на Спартак (Плевен) Цветомир Тодоров похвали футболистите си, които завоюваха с 3:0 над Спортист (Своге) в мач от 27-ия кръг на Втора лига.
 Спартак (Плевен) наказа Спортист с три гола за 20 минути Спартак (Плевен) наказа Спортист с три гола за 20 минути
“Благодаря на футболистите за себераздаването. Готвихме се съществено през седмицата и показахме добра игра и резултат. През първите 20 минути влязохме стъписани, само че след това контролирахме нещата. Липсваше тази победа. Тази година Втора лига е много изравнена. Гостуващият тим играе добър футбол с млади момчета. Ние бяхме по-агресивни и нещата се получиха. Всеки може да вземе точки от всеки.

Видимо имаше дисбаланс в тима, само че през днешния ден го променихме. Определено бяхме по-агресивни и по-желаещи успеха. Всичко това е с помощта на футболистите ”, сподели Тодоров, откакто плевенчани прекъснаха отрицателната статистика от седем мача без победа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР