Телевизионният водещ Джереми Вайн разкри, че е готов да стане

...
Телевизионният водещ Джереми Вайн разкри, че е готов да стане
Коментари Харесай

Джереми Вайн разкрива голямо преместване в кариерата си от телевизионно и радио представяне

Телевизионният водещ Джереми Вайн разкри, че е подготвен да стане оповестен създател измежду ролята си на водещ на радио BBC и Channel 5.

59-годишният водещ не крие, че харесва Агата Кристи, която е написала Поаро и е въодушевила първия му тайнствен разказ за ликвидиране, озаглавен „ Убийство по една линия “. Книгата би трябвало да бъде оповестена от HarperCollins през идната година и ще включва основан в Девън локален радиоводещ, трансформирал се в детектив, на име Едуард Темис. Джеръми беше прочел всички романи на Агата Кристи на възраст дете и сподели в предходно изявление: „ Тя ме въодушеви, откогато я прочетох за първи път на 11 години, не знам за какво чаках 47 години, с цел да се потопя в света, който тя основан в съзнанието ми. "

Първата книга, която е част от поредност, наблюдава Едуард, до момента в който той среща воин на име Стиви, жена, чиято баба е била слушател на неговото шоу, само че е умряла при подозрителни условия. Марта Ашби от Harper Fiction сподели: „ Книгата на Джеръми има всичко – у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР