Наставникът на Спартак (Плевен) Александър Дяковски има поводи за радост

...
Наставникът на Спартак (Плевен) Александър Дяковски има поводи за радост
Коментари Харесай

Дяковски: За една седмица родихме два пъти

Наставникът на Спартак (Плевен) Александър Дяковски има мотиви за наслада след втория следващ триумф на тима му. Плевенчани се постановиха над Черноморец с 80:82 в Бургас.
„ За една седмица родихме два пъти. Това е един от най-нервните мачове, на които съм участвал. И двата тима дадоха всичко от себе си и напрежението и при двата тима беше огромно, тъй като търсиха успеха надали не непременно. На това приписвам на моменти многото нелепи неточности, особено в нахлуване. Само мога да поздравя момчетата за характера, който демонстрираха. На няколко пъти изоставахме, връщахме си, даже в продължението откакто най-после ни изравниха в последната секунда. И както се виждаха спечелили, вързахме продължение. Оттам Черноморец стартира с 4:0, с два лесни коша взе преднина, само че все пак момчетата стиснаха зъби и победиха. Тук решителен бе колективът, поддръжката един към различен в тежките моменти ", показа Дяковски след мача.
Един от водачите на Спартак - Димитър Маринчешки, също показа мнението си за мача. Крилото записа 4 точки и 9 битки за своя отбор.

„ Мога да кажа единствено „ Браво “ на съотборниците, тъй като се бориха в действителност сърцато и демонстрираха, че имаме темперамент и че можем да играем много по-добре от това, което показахме досега. Отборът на Бургас несъмнено играе добър баскетбол. Днес липсваше един състезател, който може би е значим за тях. Съмнявам се да е имало някакво подценяване. Просто ние през днешния ден се борихме и справедливо спечелихме ", сподели Маринчешки.
Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР