Наставникът на Славия - Златомир Загорчич даде пресконференция малко повече

...
Наставникът на Славия - Златомир Загорчич даде пресконференция малко повече
Коментари Харесай

Загорчич: Всички влизаме в шампионата без подготовка

Наставникът на Славия - Златомир Загорчич даде конференция малко повече от седмица преди подновяването на шампионата в Първа лига след паузата поради COVID-19.
 Венци Стефанов: Футбол без аудитория е като целувка без мустак
Венци Стефанов: Футбол без аудитория е като целувка без мустак

" Ако министърът на опазването на здравето реши, може още на следващия ден да промени закона "

Специалистът е наясно, че все още има доста неясноти по отношение на положението на всички тимове поради дългото спиране, само че се надява, че " белите " ще съумеят да намерят бързо формата си, която посочваха преди прекъсването на шампионата.

" Два месеца без футбол ни тежеше на всички. Започнахме някакви тренировки преди две седмици, само че не са задоволителни, надяваме се да наваксаме. Утре имаме контрола с Ботев и ще забележим в какво положение е тимът. Ще преминем и този вирус и се надяваме към този момент да се връщаме към естествения живот. Емил Виячки е без признаци, всичко е наред. Чакаме да мине този интервал, които би трябвало да е изолиран и той ще бъде дружно с нас. Трябва да имаме вяра в себе си, че ще продължим по същия метод, както беше и преди пандемията. Всички влизаме в шампионата без подготовка.

Аз бях четири седмици под карантина, имаше полицейски часове. Малко по-затегнато беше в Сърбия. Там шампионатът се възобновява след няколко дни. Никой не знае кой в каква форма е. Не знаем и ние самите какво ще представляваме на терена. Ще би трябвало и малко шанс да имаме и да си имаме вяра в нашите сили. Ще е рисково за футболистите, би трябвало да са доста умни на терена. Ако почувстват нещо, незабавно да се обаждат, с цел да ги предпазим. В момента не мислим за селекция. Имаме седем мача да доиграем и по-късно ще си поговорим кой ще остава и кой ще си потегля. В момента няма да дискутираме по този въпрос. Мислим за мача с Царско село и се надяваме да го спечелим. Няма да е елементарен дуел. Любо Пенев е добър треньор и добър човек ", сподели Заги.
 Какво се случва с тимовете от елита преди рестарта на Първа лига?
Какво се случва с тимовете от елита преди рестарта на Първа лига?

Някои минаха умерено през изключителното състояние, други едвам се избавиха от банкрут
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР